Ontdek de nieuwste generatie oordopjes van Apple: de Apple AirPods Pro. Net als hun voorgangers zijn deze oordopjes draadloos, glimmend wit en maken ze verbinding met je met apparaat via bluetooth. Toch zie je de verbeteringen meteen.

Apple AirPods Pro

Check laatste prijs
De Apple AirPods Pro zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Ditmaal met een nieuw in-ear design waardoor de oordopjes dieper in je oor zit waardoor je meer afgelosten bent van je omgeving en geniet van diepere bassen. Met een volle opbergcase geniet je tot wel 24 uur van je...

Meer draagcomfort met betere pasvorm

Nieuw is namelijk het in-ear design met siliconen oortips. Die oortips worden in 3 maten meegeleverd: small, medium en large. Met de speciale pasvormtest weet je in een handomdraai welke maat het beste past bij jouw oren. De siliconen oortips klik je vervolgens gemakkelijk vast. De oordopjes vormen zich naar jouw oren, voor het grootste draagcomfort.

Het is misschien even wennen, zo’n rubberen dopje in je oor, maar je voelt nauwelijks dat je ze draagt. En dankzij het in-ear design zitten de oordopjes een stuk steviger in je oor. Hoe fanatiek je ook beweegt, je zult ze niet verliezen. Ook hebben de nieuwe Apple AirPods Pro een korter steeltje, waardoor ze minder ver uitsteken.

Nieuw: ruisonderdrukking

De grootste vernieuwing in deze oordopjes is echter niet het design, maar de toevoeging van actieve ruisonderdrukking. Hierdoor klinkt jouw favoriete muziek uit de Apple AirPods Pro beter dan uit de originele AirPods. De microfoons in de oordopjes zijn continu actief en vangen alle achtergrondgeluiden op, om ze weg te kunnen filteren voordat jij ze hoort. Zo heb je nooit meer last van een luidruchtige omgeving. En dat werkt verrassend goed, voor zulke kleine oordopjes!

De AirPods Pro kunnen tegen zweet en spatwater, en daarom ideaal voor iedereen met een actieve levensstijl. Wil je tijdens het fietsen of hardlopen wel kunnen horen wat er om je heen en in het verkeer gebeurt? Dan zet je de oordopjes via de drukgevoelige sensor aan het uiteinde in transparantie modus. Zo gaat de ruisonderdrukking uit en klinkt alles weer natuurlijk, ook je eigen stem wanneer je met mensen praat. En ook buiten in de wind ben nog goed verstaanbaar tijdens een telefoongesprek.

Makkelijk in gebruik

Dankzij de draadloze oplaadcase met meer dan 24 uur batterijduur kom je gemakkelijk de hele dag door met je oordopjes. De case lijkt groter, maar past nog net zo makkelijk in je broekzak. Is de batterij van jouw Apple AirPods Pro bijna leeg? Na slechts 5 minuten opladen kun je alweer 1 uur verder luisteren.

Het koppelen van de AirPods Pro aan je apparaten is nog net zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk: je houdt de case bij je iPhone, opent het klepje en volgt de stappen. Koppelen automatisch op je andere iOS-apparaten gaat vervolgens automatisch. Bijkomend voordeel: je kunt de Airpods Pro ook gewoon koppelen met een Android-smartphone of Garmin-sporthorloge.

Apple Airpods Pro kopen? Hier vind je momenteel de beste deals

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *