Tegenwoordig zijn er veel verschillende hoofdtelefoons met of zonder ruisonderdrukking onder de 100 euro op de markt. Omdat veel fabrikanten elk jaar nieuwe hoofdtelefoons uitbrengen. Belangstellenden hebben keuze te over. Hoofdtelefoons met ruisonderdrukking voor minder dan 100 euro staan garant voor onbeperkt en krachtig muziekgenot. Deze speciale hoofdtelefoons onderdrukken ruis van buitenaf en bieden diverse instelmogelijkheden.

Aan de buitenkant verschillen deze hoofdtelefoons niet van conventionele hoofdtelefoons. Als je geïnteresseerd bent in een dergelijke hoofdtelefoon, kun je kiezen uit verschillende modellen en varianten. Er is keuze uit on-ear, in-ear en over-ear hoofdtelefoons. Hoofdtelefoons van hoge kwaliteit van bekende en gerenommeerde fabrikanten zijn al voor minder dan 100 euro op de markt verkrijgbaar.

De moderne en nieuwe toestellen doen eigenlijk nauwelijks afbreuk aan de kwaliteit en het geluid. Toch moeten potentiële kopers goed letten op de specificaties van de fabrikant.

De meeste koptelefoons werken via Bluetooth

Bluetooth is zoiets als het kleine broertje van WLAN. Omdat Bluetooth ook een radioverbinding is die bedoeld is voor de overdracht van gegevens. En ook met Bluetooth worden apparaten draadloos met elkaar verbonden. Er zijn echter twee grote verschillen.

1. Bluetooth heeft een klein bereik. Het is bijna het zwakste radiosignaal waar we in het dagelijks leven mee te maken hebben. Alle andere radiosignalen (smartphones, WLAN, walkietalkie, mobiele vaste telefoons) die algemeen bekend zijn en gebruikt worden, zijn sterker.

2. Bluetooth is een radioverbinding die maar zeer specifiek tussen twee apparaten(uitzonderlijk drie toestellen) tegelijk tot stand komt. Zolang deze apparaten verbonden zijn, kunnen geen andere Bluetooth-verbindingen tot stand worden gebracht. Een Bluetooth-verbinding is dus een exclusieve aangelegenheid. Bij WLAN is het bijvoorbeeld zo dat de WLAN-router een verbinding tot stand kan brengen met een groot aantal laptops en smartphones en vervolgens al deze apparaten van een radiosignaal kan voorzien en de apparaten zelfs met elkaar kunnen communiceren.

Ontdek de drie beste koptelefoons onder 100 euro

1. JBL Tune 500BT – beste koptelefoon onder 100 euro

Deze lichtgewicht Bluetooth-headset levert krachtig geluid voor al je favoriete apparaten. De Tune 500BT is uitgerust met een grote batterij en weegt 155 gram, goed voor zestien uur draadloos luisterplezier. Perfect voor iedereen die draadloos van alles wil genieten zonder aan geluidskwaliteit in te boeten!

De ze koptelefoon kan nauwkeurig en krachtig geluid leveren, wat een bijzondere luisterervaring oplevert. Zoals alle JBL-producten levert deze koptelefoon heldere en diepe bassen.

Je kunt gebruikmaken van Bluetooth om verbinding te maken met je tablet of smartphone. Je hebt geen kabels nodig en de ingebouwde batterij werkt gedurende zestien uur. Dit is genoeg om de hele dag van je favoriete muziek te genieten.

Technische eigenschappen

  • De koptelefoon wordt geleverd met een oplaadkabel
  • De zwarte koptelefoon met draagband weeg 155 gram
  • De verbinding gebeurt via Bluetooth en de diameter van de oorschelpen is 32 mm

 

2. MPOW HC5 Wireless Bluetooth Headset – Beste koptelefoon onder 100 euro met ANC

HC5 Wireless Bluetooth Headset

Check laatste prijs
ADVANCED BLUETOOTH TECHNOLOGIE: Superior Qualcomm V5. 0 Bluetooth-chip voor een stabiele verbinding en tot 50ft/15m afstand tussen uw apparaat met Mpow HC5 Bluetooth-headset. Dubbele Bluetooth-verbinding met twee apparaten tegelijk voor gesprekken en muziek. Naadloze omschakeling van werken naar...

Bij deze koptelefoon wordt gebruikgemaakt van geavanceerde Bluetooth-technologie met de uitstekende Qualcomm V5.0 Bluetooth-chip. Die kan zorgen voor een stabiele verbinding en de maximale afstand tussen apparaten met de Mpow HC5 Bluetooth-headset is 15m. Je kunt ook een dubbele Bluetooth-verbindingen tot stand brengen met twee apparaten tegelijkertijd om te bellen en muziek af te spelen.

Je krijgt kristalhelder geluid en een microfoon met ruisonderdrukking: Deze draadloze headset kan omgevingsgeluid bewaken en verminderen om te voldoen aan de eisen van open kantoren en ook buitenshuis Het linker- of rechteroor is ontworpen met 270 ° rotatie. Geschikt voor Skype chat, conference call, callcenter, webinar. De dempknop kan alleen worden gebruikt via mobiele telefoons.

Door de lange batterijduur heb je de hele dag comfort. Deze draadloze headset ondersteunt tot 22 uur praten binnen 1,5 tot 2 uur oplaadtijd, met een standby-tijd van meer dan 200 uur. Je kunt altijd oproepen beantwoorden of handsfree bellen.

De superzachte leren oorkussens met interne traagschuimkussens en oorhaakontwerp bieden je comfort in alle weersomstandigheden. De koptelefoon kan draadloos gebruikt worden op smartphones, tablets…Er wordt ook een audiokabel meegeleverd die gebruikt kan worden bij toestellen zonder Bluetooth.

Technische eigenschappen

  • Deze zwarte koptelefoon weegt 237 gram en is voorzien van ruisonderdrukking
  • De verbinding kan draadloos via Bluethooth maar ook via aan audiokabel
  • De kabel is voorzien van een 3,5 mm jack

3. JBL Tune 700BT

Tune 700BT - Draadloze over-ear koptelefoon - Zwart

Check laatste prijs
De JBL Tune 700BT biedt het weergaloze geluid wat je gewent bent van JBL. Je favoriete muziek wordt afgespeeld met krachtig JBL Pure Bass-geluid. Het lichte over-ear ontwerp biedt maximaal comfort. Daarnaast is de koptelefoon inklapbaar. Handig, als je onderweg bent. Neem handsfree oproepen aan...

Deze koptelefoon biedt een ongeëvenaard geluid dat je van JBL kunt verwachten. Je favoriete muziek wordt afgespeeld met krachtig JBL Pure Bass-geluid. Het lichtgewicht oorbeschermerontwerp zorgt voor maximaal comfort.

De headset is opvouwbaar wat is handig als je onderweg bent. Je kunt de handige knoppen op de oorkappen handsfree bedienen om te bellen of het volume te regelen. Ook de stemassistent kan op deze manier geregeld worden. Naast de draadlose verbinding is er ook verbinding mogelijk via een afneembare audiokabel.

Deze hoofdtelefoon produceert de indrukwekkende, diepe en krachtige bas waarvoor JBL bekend is. Je kunt gedurende 27 uur draadloos naar muziek luister. Na vijf minuten opladen heb je al snel weer twee uur luisterplezier.

Via de knoppen op de oorkappen is een eenvoudige spraakbesturing, oproepbeheer en spraakassistentbediening mogelijk. De overschakeling van audio naar een telefoonoproep verloopt vloeiend. De gewatteerd oorschelpen zorgen voor luisterplezier en ongeëvenaard geluid.

Technische eigenschappen

  • Deze blauwe koptelefoon is geschikt voor dagelijks gebruik
  • Met de soepele draagband kun je deze koptelefoon van 220 gram gemakkelijk dragen
  • De schelpen van deze on-ear koptelefoon hebben een diameter van vier centimeter
  • Samen met de koptelefoon ontvang je een micro-usb oplaadkabel, een afneembare audiokabel en een snelstartgids.